News

item op RTV NH over Cor en Neeltje en de band.
Op 16 juli 2015 is er op RTV NH een mooi item uitgezonden over Cor en Neel de impact op de band. HIer de link naar deze reportage http://www.rtvnh.nl/nieuws/167588/volendamse-band-vast-countenance-we-moeten-doorgaan-zo-zou-cor-het-gewild-hebben
Cor en Neeltje - 25 oktober
AVOND COR & NEELTJE – 25 OKTOBER 2014 In de afgelopen weken heeft de band veel nagedacht over het geplande optreden van 25 oktober. Het optreden waarop het 15 jarig jubileum zou gaan gevierd worden. Na overleg met familie en vrienden van Cor en Neeltje kwam de band eigenlijk maar tot 1 conclusie. “Naast het grote verlies dat we met elkaar zullen moeten leren dragen, kijken we ook vooral met erg veel plezier terug op de tijd dat Cor en Neeltje in ons midden waren. Zij waren levensgenieters, muziekliefhebbers en hielden van gezelligheid. Dit heeft de band doen besluiten om op 25 oktober een muzikale avond te organiseren. Een avond waarop we vooral hun levens willen vieren. Samen met Sister Ray en Blue Velvet en nog vele andere gasten, zullen we er alles aan doen om er een mooie avond van te maken. Wij zullen op deze avond, op drums, ondersteund worden door Jack Schilder (Bakker), goede vriend van Cor. De band hoopt dat het vooral een gezellige, vrolijke en muzikale avond wordt, waarbij iedereen van harte welkom is.” TICKETS Kaarverkoop: PX, Bluez, Mooz en Jan Cas Kosten: € 10,- (Verkochte tickets (met de oude opdruk) blijven gewoon geldig)
Cor & Neeltje
Beste vrienden en vriendinnen,

Woorden schieten te kort en we kunnen het maar moeilijk bevatten.
Uit het niets zijn Cor en Neeltje uit ons midden weggenomen. Wat begon als een mooie vakantie, is geëindigd in een nachtmerrie.
Het verlies raakt ons diep en we weten nog niet hoe we hiermee om moeten gaan.
We zijn onze vriend kwijt. Onze vriendin. Onze drummer. Onze trouwe fan.

Lieve Cor & Neeltje,
We willen jullie bedanken voor al die mooie momenten die jullie ons gegeven hebben.
Die avonden in de studio, tijdens de optredens en al die andere mooie momenten.
Jullie gaven ze samen altijd kleur. De gedachte dat dat nu over is, valt ons zwaar.
Met elkaar hadden jullie het goed samen. Het was altijd gezellig, mensen waren altijd welkom en er viel altijd wat te lachen.
Dat is nu voorbij. We zijn er kapot van. Rust zacht samen Cor en Neeltje. We missen jullie.

Johan, Jack, Anne, Christiaan en Pascal
Beide albums 'Elephant Child' en 'As We Please' nu verkrijgbaar via iTunes!
» naar 'Elephant Child' in iTunes
» naar 'As We Please' in iTunes
Lees het stuk over Vast Countenance in Metro!

OP de website van het dagblad Metro is een mooi item gewijd aan de band Vast Countenance en hun nieuwe cd Elephant child. Lees het hier door op de link te klikken!
http://www.metronieuws.nl/entertainment/voor-de-muziek-uit-vast-countenance/SrZkga!GT5zIdgfwSxs/